Javni poziv za najljepše uređenu okućnicu i balkon na području Općine Viškovo u 2017. godini

01.
SVI.

JAVNI POZIV ZA

NAJLJEPŠE UREĐENU OKUĆNICU I BALKON

na području Općine Viškovo u 2017. godini

 

Turistička zajednica Općine Viškovo temeljem Programa rada Turističke zajednice Općine Viškovo  za 2017. godinu organizira izbor za najljepše uređenu okućnicu i balkon.  Predmet ovoga Javnog poziva je izbor najljepše uređenih objekata u općini Viškovo u sljedećim kategorijama:

 

a) najljepše uređenu okućnicu privatne kuće

b) najljepše uređenu balkon privatne kuće ili zgrade

 

Uvjeti natječaja su:

  • na natječaj spomenute objekte mogu prijaviti stanovnici općine Viškovo, bez obzira na vlasništvo
  • već nagrađeni mještani ne mogu se prijaviti 2 godine od pobjede

 

U navedenoj akciji vršit će se ocjenjivanje uređenosti okućnica privatne kuće ili balkona (stana stambene zgrade) prema slijedećim kriterijima:

 

1. cvjetnost i hortikulturno uređenje (vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja) – max 5 bodova

2. opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda) – max 5 bodova

3. na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma – max 5 bodova

 

Stručno povjerenstvo obići će prijavljene objekte te ih ocijeniti i fotografirati, i na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade kako slijedi: za najljepše uređene okućnice i najljepše uređene balkone. Za svaku kategoriju određene su tri nagrade, odnosno poklon bon:

 

  • za prvo mjesto 1.000,00 kuna
  • za drugo mjesto  700,00 kuna
  • za treće mjesto    400,00 kuna

 

Prijave na natječaj mogu se dostaviti osobno, telefonom ili e-mailom u prostorije Turističke zajednice Općine Viškovo, Viškovo 31, 51216 Viškovo, na e-mail: info@tz-viskovo.hr  ili na broj telefona: 257-591 od 1. svibnja zaključno sa 30. lipnja 2017. godine.

Imena nagrađenih biti će objavljena na službenim web i facebook stranicama Turističke zajednice Općine Viškovo i službenim web stranicama Općine Viškovo. Svečano dodjeljivanje nagrada održat će se tijekom manifestacije „Matejna“.

Natječaj će se objaviti u Glasniku Općine Viškovo, službenim web i facebook stranicama Turističke zajednice općine Viškovo, te službenim stranicama općine Viškovo.

Aktualna događanja
Česti tagovi
Copyright © 2015 Turistička zajednica Općine Viškovo