Predstavljeni novi promotivni materijali Općine Viškovo u druženju s pružateljima usluga u domaćinstvu i njihovim gostima

26.
SRP.

Predstavljeni novi promotivni materijali Općine Viškovo u druženju s pružateljima usluga u domaćinstvu i njihovim gostima

U četvrtak 25.07.2019. godine u Ronjgima s početkom u 20 sati, u organizaciji Turističke zajednice Općine Viškovo, upriličeno je druženje pružatelja ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu i njihovih gostiju naziva Welcome to Viškovo.

Velikom broju posjetitelja predstavljeni su novi promotivni materijali Općine Viškovo: Image brošura Općine Viškovo, karta Općine Viškovo te brošura o ugostiteljskim objektima na području Općine Viškovo.

Image brošura Viškova pod nazivom Putovima prošlosti do nezaboravnih doživljaja! predstavlja kulturnu baštinu i turističku ponudu Viškova. Brošura predstavlja Viškovo, mjesto žive kulture, s tri nematerijalna kulturna dobra uvrštena na UNESCO-ov popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, šumskim oazama tišine, šetnicama i biciklističkim stazama te bogatom gastronomskom ponudom. 

Brošura o ugostiteljskim objektima naziva i slogana Okusi tradicijeokusite neodoljiv gastronomski spoj našega kraja! na pregledan način prikazuje sve bistroe, restorane, pizzerie, konobe i slastičarnice na području Općine Viškovo s kontakt podacima, fotografijama i pratećim tekstom kojim se predstavlja njihova ponuda.

Karta Općine Viškovo pobliže izdvaja centar Viškova i lokacije Ronjgi i Marinići, a obiluje fotografijama i popratnim tekstovima kojima su istaknuti zanimljivi sadržaji.

Lokalni proizvođači vina, meda i sira predstavili su svoje proizvode koje su posjetitelji mogli degustirati.

Jedno od nematerijalnih kulturnih dobara na UNESCO-vom popisu nematerijalne kulturne baštine svijeta je Dvoglasje tijesnih intervala Istre i Hrvatskog primorja zahvaljujući Ivanu Matetiću Ronjgovu čija se rodna kuća nalazi upravo u Ronjgima, i koja je i bila mjesto našeg druženja, te su posjetitelji razgledali Spomen-dom gdje su saznali više o njegovom djelovanju.

Aktualna događanja
Česti tagovi
Copyright © 2015 Turistička zajednica Općine Viškovo