Punionica za električna vozila - VIŠKOVO - Parkiralište Milihovo

28.
STU.

Informacije o punionici

Lokacija: Parkiralište Milihovo
Snaga i broj konektora: 2x22 kW AC
Vrsta konektora: TIP 2 AC Mennekes (Mode 3 Type 2)


Stanica za punjenje je opremljena s dvije utičnice, koje omogućuju istovremeno punjenje dvaju električnih vozila. Svaki trofazni priključak tipa 2 može napajati vozila s maksimalnom snagom od 22kW (400 VAC trofazne – 32A) za tzv. "brzo punjenje".Svaka utičnica je opremljena odgovarajućim zaštitama, magnetotermičkim MCB i diferencijalnim RCD. Trofazne utičnice tipa2 su opremljene odgovarajućim Sweeling Cover sa vijkom koji spriječava umetanje utikača kod izostanka autorizacije korisnikaTrofazne utičnice tipa 2 opremljene su sustavom za zaključavanje utičnice koji sprječava vađenje utikača u odsutnosti autorizacije korisnika.
Fiskalni brojač MID broji isporučenu energiju u vozilo na svakom priključku Elektronički modul sa mikroprocesorom vodi funkcije i komunikaciju utičnice sa vozilom i sa korisničkim sučeljem.
Nakon punjenja, korisnik treba pričekati da punionica prikaže poruku kada je sigurno isključiti kabel. U slučaju preranog izvlačenja kabela, postoji mogućnost da se kabel zaglavi u punionici. U slučaju kvara, korisnik treba nazvati broj naveden na punionici.
 

Aktualna događanja
Česti tagovi
Copyright © 2015 Turistička zajednica Općine Viškovo