Advent u Viškovu

01.
PRO.
25.
PRO.

ADVENT U VIŠKOVU

Općina Viškovo i Turistička zajednica pozivaju Vas na „Advent u Viškovu“ .Pridružite nam se u ovo predblagdanskog razdoblje na prigodnim programima koje su za Vas pripremile udruge i ustanove s područja Općine Viškovo, kićenju borova, glazbenim nastupima djece dječjih vrtića i osnovne škole, predstave za djecu, glazbenim i zabavnim programima te humanitarnoj reviji, božićnom sajmu i blagdanskoj marendi i druženju.


Program započinje u petak 01. prosinca u 16.30 sati u Marčeljima uz prigodni program, predstavu za djecu i druženje sa svetim Nikolom.

Dana 06. prosinca u 16.00 sati započinjemo s kićenjem bora ispred crkve Sv. Matej te paljenjem božićne rasvjete  uz nastup polaznika dječjih vrtića i učenika osnovne škole.

U subotu 09. i nedjelju 10. prosinca od 10.00 do 14.00 sati održati će se Božićni sajam na trgu ispred crkve Sv. Matej  na kojem će se ponuditi autohtoni domaći proizvodi, prigodni pokloni i božićni ukrasi.

Podjela paketa Djeda Božićnjaka održati će se u sportskoj dvorani OŠ „Sveti Matej“ u utorak 12. prosinca od 16.00 do 18.00 sati.

Učenici OŠ „Sveti Matej“ pripremili su za glazbeno-scenski program Beli Božìć/Bijeli Bòžić,
koja će se održati u četvrtak 14. prosinca u 18.00 sati u Domu hrvatskih branitelja.

U subotu 23. prosinca Limena glazba Marinići održati će tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert u Domu hrvatskih branitelja s početkom u 20.00 sati.

U subota, 16. prosinaca u 18:00 započinje i humanitarna božićna revija Halubajki Viškovo, „Uz Andreja i Antonia“ u Boćarskom klubu Marinići.

Tradicionalna blagdanska marenda u organizaciji Turističke zajednice i Općine Viškovo održati će se u petak 22. prosinca s početkom u 11.00 sati pored crkve Sv. Matej, uz prigodni program i glazbu grupe "In Between.

Općina Viškovo i Turistička zajednica svim mještanima žele sretan Božić te zdravu, uspješnu i sretnu 2018. godinu!

Aktualna događanja
Česti tagovi
Copyright © 2015 Turistička zajednica Općine Viškovo