Eko akcija

08.
TRA.

Međunarodni „World Cleanup“ dan je jedna od najvećih svjetskih ekoloških aktivnosti u kojima sudjeluju zajednice diljem svijeta.  U Hrvatskoj se kao dio svjetske akcije „World Celanup 2017“ odnosno globalnog pokreta „Let's do it!“ održava Zelena čistka, jedan dan za čisti okoliš,  po petu godinu za redom kampanji će se pridružiti  Općina Viškovo i Turistička zajednica općine Viškovo.


Predviđeno je okupljanje u Ronjgima na parkiralištu iza Ustanove Ivan Matetić Ronjgov u 9.00 sati ujutro. Namjera nam je uključiti što više sudionika, stoga pozivao sve zainteresirane da se uključe u ovu akciju. Sudjelovati mogu sve punoljetne osobe (i maloljetnici uz pratnju odrasle osobe).

Molimo sve zainteresirane da potvrde svoje sudjelovanje na e-mail ili broj telefona TZ Viškovo odnosno komunalnog redara do 27.03.2017. kako bi mogli planirati potreban broj rukavica i ostale opreme.
Zajedničkim snagama učinimo da naša općina u ovim lijepim proljetnim danima i sama procvjeta, svi zajedno učinimo ju ljepšom!

 

 

Aktualna događanja
Česti tagovi
Copyright © 2015 Turistička zajednica Općine Viškovo