Restorani

Restoran J-I-S-T Croatian fine dining

Ukoliko želite probati pravi odležani dry age odrezak od lokalnih mesara onda je naš restoran pravo mjesto za vas. Budući da djelujemo pod sloganom CROATIAN FINE DINING sve što poslužujemo hrvatskog je porijekla. Uz veliki izbor hrvatskih vina u našem restoranu možete se počastiti i velikim brojem žestokih pića lokalnih proizvođača.

Email: booking@jist.hr
Web: www.jist.hr
Adresa: Široli 27, Viškovo
Tel:+385 51 374 597
Radno vrijeme: ponedeljkom: zatvoreno  
                         utorak - nedjelja: 13 - 23 sata

                              
 

Restoran Ronjgi

Naširoko je prepoznat po svojim specijalitetima od mesa divljači, vrhunskim delicijama "domaće" kuhinje, jelima pod pekom, te specifičnim jelima s roštilja. Svake godine iznova nalazi svoje mjesto među 100 najboljih restorana.

Adresa: Ronjgi bb
Tel: + 385 51 25 60 38
Web: www.ronjgi.com.hr

 

Restoran Mladenka

U prostranom i ugodnom interijeru restauranta s tradicijom od 1968. godine doživite okuse i mirise raznovrsnih jela od divljači, specijalitete s roštilja, jela pod pekom i razna autohtona jela ovog podneblja.

Adresa: Vozišće 28
Tel:+ 385 51 256 461
Web: www.restaurant-mladenka.hr

Restoran Nono Frane

Restoran "Nono Frane" pruža Vam ugodan boravakRestoran u samom središtu Viškova, u blizini TZ Viškovo, daleko je poznat po svom roštilju i tjestenini kućne izrade. Pravi domaći restoran, gdje se jela pripremaju po starim receptima ovoga kraja i sastojci pažljivo biraju. Uvijek nasmiješeno osoblje i velika terasa s dječjim igralištem svakodnevno očekuju goste. Na veliki parking ulazi se cestom koja je 50 m udaljena od restorana.

Adresa: Viškovo 47
Tel: + 385 51 561 219
Web: www.nonofrane.com

 

 

 

 

Aktualna događanja
Česti tagovi
Copyright © 2015 Turistička zajednica Općine Viškovo